Ben jij een echte teamleider die altijd het beste uit een team haalt? Dan zoeken we jou!

Malanico uit Nieuwleusen is een toonaangevend bedrijf in distributie van petfood en supplies in de Benelux, naar retail en rechtstreeks naar consumenten. Als centrale schakel in de supply chain zorgen wij ervoor dat producten op een zo efficiënt mogelijke manier gedistribueerd worden.

Ter uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Fulfilment:

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 á 10 medewerkers, waarmee je gezamenlijk alle fulfilment werkzaamheden verzorgt. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat er door het team met inzet wordt gewerkt, een planning wordt gemaakt en dat het beoogde kwaliteitsniveau in het werk wordt gerealiseerd. Als Teamleider Fulfilment ben je betrokken bij het continu verbeteren van de logistieke processen van fulfilment. We werken op de fulfilment afdeling met wisselende diensten van 08.00 uur tot 23.00, 7 dagen per week. Als de order binnen is, wordt deze eerst gepickt, gecheckt, gescand en verpakt. Vervolgens wordt het pakket aangemeld, voorzien van het juiste etiket en opgehaald door de vervoerder om de volgende dag al bezorgd te worden!

Functie eisen:

  • MBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting logistiek/supply chain management;
  • kennis van logistieke processen en werkprocessen;
  • leidinggevende ervaring;
  • 40 uur per week beschikbaar;
  • overtuigingskracht om je team mee te laten bewegen en conform de afspraken te opereren;
  • sterke communicatie skills;
  • een gezonde dosis nieuwsgierigheid en lef om gesignaleerde problemen te analyseren en oplossingen daarvoor aan te dragen;
  • competenties; ondernemend, verbindend, communicatief, probleem oplossend en realiserend;

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de periode van 12 maanden, met uitzicht op verlenging in een verantwoordelijke functie binnen een groeiende organisatie.

Reageren?

Ben je gek op logistieke processen, zet jij je coachende en sturende kwaliteiten graag in om jouw medewerkers beter te laten presteren als team en individu en weet jij veranderingen op koers te houden binnen de dynamische fulfilment omgeving? Solliciteer dan snel en stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar hrm@malanico.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rolf Mol, 06-53 13 72 64.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo Malanico