Malanico Petfood & supplies levert een breed scala aan producten van diverse merken. Het assortiment biedt een ruime keuze uit ruim 150 merken. Malanico Petfood & supplies heeft bijna alles in huis op het gebied van diervoeding, apotheekproducten en overige benodigdheden. Wilt u een catalogus ontvangen waarin alle producten van de merken staan? Deze kunt u hier opvragen. Staat het merk van het product dat u zoekt er niet tussen? Het kan toch zijn dat deze wel in het assortiment beschikbaar is of zelfs kunnen opnemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

8in1

8in18in1 is de producent van een breed assortiment aan producten voor de hond. Er zijn ruim 100 producten in verschillende productlijnen; van kauwbotten en shampoos tot aan glutenvrije snacks en oogreinigingssprays. 8in1 heeft snacks in drie lijnen, de Grills, Fillets en de Mini’s, de mini’s zijn glutenvrije snacks. De kauwbotten van 8in1 zijn voor zeer kleine, middelgrote en grote rassen. De botten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals kip, barbecue en beef. 8in1 Vitality zijn vitaminetabletten en zorgen ervoor dat de hond gezond blijft, een glanzende vacht houdt en heel veel energie heeft. De 8in1 Coaching, Care & Hygiëne lijn complementeren het assortiment van 8in1. Klik hier voor meer informatie.

Adaptil

AdaptilAdaptil produceert feromonen en tabletten voor honden. Deze producten stellen honden op hun gemak tijdens nieuwe ervaringen en angstige situaties die vaak stress veroorzaken, voor zowel binnen als buiten en voor de korte en lange termijn. Adaptil wordt verkocht als spray, verdamper, halsband en er zijn tabletten. Klik hier voor meer informatie.

Advantage

Logo AdvantageAdvantage ontwikkelt producten voor zowel honden als katten. De producten voor de dieren werken zeer goed tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat ze eitjes kunnen leggen. Advantage beschermt de dieren daarna ook tegen herbesmetting. Het middel hoeft eenmaal te worden toegediend, waarna de dag na behandeling alle luizen en vlooien sterven. Het gamma is opgedeeld in verschillende middelen gericht op het aantal kilo’s van de dieren.

Advantix

Logo AdvantixAdvantix is een snelwerkend middel met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen. Daarnaast werkt het afwerend tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Dit product mag uitsluitend bij honden gebruikt worden. De afwerende werking van Advantix vermindert het risico op vlooien. Het middel wordt aangebracht door pipetjes. Het assortiment bestaat uit producten gericht op de verschillen in het aantal kilo’s van de hond. 


Adventuros

Logo AdventurosAdventuros heeft snacks voor de avontuurlijke hond. De snacks werken als een beloning voor de hond. Er zijn enkele wilde smaken zoals buffel, zwijn en hert. Deze smaken zijn voor de honden een belevenis op zich, helemaal in de combinatie met een avontuurlijke trip. Avonturen versterken de band tussen de hond en het baasje. Klik hier voor meer informatie. 


Allspan for Pets

AllspanAllspan for Pets biedt hoogwaardige houtvezel bodembedekkers voor knaagdieren aan. De producten zijn dankzij een uitgekiend productieproces stofvrij en zeer absorberend, waardoor de omgeving voor uw huisdier hygiënisch en plezierig maakt. De geperste houtkorrels zijn geurbindend en dankzij de natuurlijke samenstelling bevat dit product geen schadelijke stoffen. Het product is biologisch afbreekbaar en gebruiksvriendelijk, voor zowel dier en mens. Klik hier voor meer informatie.

Almo Nature

Logo Almo NatureAlmo Nature biedt voedsel voor katten en honden aan, wat volledig bestaat uit pure ingrediënten, zonder enige toevoegingen. De hondenlijn bestaat uit voeding uit blik, van paté en kuipjes. De kattenlijn bestaat uit nat- en droogvoer. De producten zijn in verschillende verpakkingen te bestellen. Almo Nature heeft voor elke lijn zeer veel verschillende smaken. De voeding is afgestemd om dieren centraal te stellen. Klik hier voor meer informatie.


Arie Blok

Logo Arie-BlokArie Blok produceert voer voor paarden, runderen en varkens. De producten voor paarden zijn allen te koop in verpakkingen van 25 kg, voerhavermout is verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg. Het voedsel voor runderen bestaat uit brokken en koeken. Naast de producten voor paarden en rund, produceert Arie Blok voer voor varkens, dit wordt aangeboden in de vorm van korrels en brokken. De producten voor rund en varken zijn te bestellen in zakken van 25 kg. Het merk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Klik hier voor meer informatie.

Back-2-nature

Logo Back-2-natureBack-2-nature produceert bodembedekkers voor knaag- en andere kleine dieren. De bodembedekkers zijn gemaakt van meer dan 99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën. Het zorgt voor een natuurlijke insluiting van geurtjes en is uitermate obserberend. De producten zijn verkrijgbaar in 10, 20 en 30 liter. Klik hier voor meer informatie. 


Barf-2-go

Logo Barf-2-goBarf-2-Go maakt dieetproducten aan voor katten en honden in de vorm van worsten. Het product voor de hond en de kat bestaat uit verse kipdelen, lamshart, eenden delen, runderlong, zalmdelen, mineralen en vitaminen. De worsten zijn verkrijgbaar in 800 gram.


BARF-menu

Logo BARF-menuBARF-menu is een kwalitatief goed diepvriesproduct waarbij de ingrediënten met zorg worden ingekocht. BARF-menu wordt gemaakt van uitsluitend vers rauw vlees, verse organen en vleesbotten van superieure kwaliteit. De producten bevatten van nature een hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen toegevoegd aan het product. Klik hier voor meer informatie.


Bayer Garden

Logo Bayer GardenBayer Garden biedt verschillende synthetische- en natuurlijke producten aan en is gericht op het bestrijden van mieren, slakken en andere insecten. De producten zijn in handige spray verpakkingen, maar ook in dozen met korrels te koop. Het scala aan producten is verdeeld in Bayer Natria ongedierte en Bayer ongedierte. Klik hier voor meer informatie.


Beaphar

Logo BeapharBeaphar is een fabrikant met een uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsproducten, snacks en (dieet) voeding voor honden en katten. Daarnaast maakt Beaphar ook voeding voor vogels, konijnen en knaagdieren. Beaphar heeft ook melkvervangers, voedingssupplementen en bodembedekkers in het assortiment. In totaal biedt Malanico ongeveer 400 producten voor o.a. honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels aan. Klik hier voor meer informatie. 


Beneful

Logo BenefulBeneful zorgt voor zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijden die helpen om de hond gezond en gelukkig te houden. Beneful is een mix van knapperige brokjes en zachte vleesbrokjes. Ze zorgen voor verschillende complete voedingen, zoals original, gezond gewicht, gelukkig volwassen (7+), malse maaltijd en kleine genieter. De producten zijn in verschillende verpakkingen bestelbaar. Klik hier voor meer informatie.


Beyers

Logo BeyersBeyers is een toonaangevende speler is op het gebied van duivenvoeding. Ze werken samen met de wereldtop van de duivensport wat leidt tot voortdurende optimalisatie van de producten. Het assortiment bestaat uit basis-, soja-, systeem-, premium- en elite mengelingen. Naast de mengelingen produceert Beyers ook enkelvoudige zaden en Beyers condition & care. Klik hier voor meer informatie. 


Beyond

Beyond combineert de expertise van Purina met natuurlijke ingrediënten voor een assortiment van 100% premium hondenvoer waar het huisdier van zal genieten.  Beyond Simply 9 is zeer hoogwaardig droog hondenvoer dat negen herkenbare hoofdingrediënten bevat. Beyond Simply 9 lam of kip bevatten geen toegevoede tarwe, geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Klik hier voor meer informatie. 


Biofood

Logo BiofoodBiofood produceert premium kwaliteit honden- en kattenvoeding op natuurlijke wijze. Naast de uitgebalanceerde natuurlijke hondenvoeding biedt Biofood ook natuurlijke snacks, supplementen, snoepjes, vetten en kauwkluiven voor de hond. Alle producten zijn tarwevrij en de producten zijn verdeeld in de verschillende levensfasen van de hond. Voor de kat produceert Biofood kattensnoepjes en kattenbrokken. De meeste producten zijn beschikbaar in klein- en grootverpakkingen. Klik hier voor meer informatie.


Biokat's

Logo Biokat'sBiokat’s produceert veel verschillende soorten kattenbakvullingen en kattenbakverfrissers. De kattenbakvulling van Biokat’s zijn allemaal klontvormend. Grote korrels zijn voor extra snelle geurbinding, middelgrote korrels voor extra stevige klonten en kleine korrels voor extra lange gebruiksduur. Biokat’s heeft verschillende geuren toegevoegd aan het kattengrit, zoals White Flowers (een frisse geur van groene lenteweiden) en Summer Sunset (een geur van kleurrijke zomerbloemen). Producten van Biokat’s werken mee aan de bevordering en versterking van de mens-dierrelatie. Klik hier voor meer informatie.

Bogena

Logo BogenaBogena heeft twee verschillende producten in hun assortiment, namelijk de uiercrème en de uierzalf. De uier crème is voor het verzachten, ontsmetten en soepel houden van de huid. De uierzalf is uitermate geschikt ter verzorging en verzachting van wonden en kloven. Ook biedt het een goede bescherming tegen weersinvloeden (regen, wind en zon). 


Bolfo

Logo BolfoDe Bolfo producten hebben een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven bij honden. Veel vlooien worden al gedood voordat ze kunnen bijten en bloed gaan zuigen. Bolfo is zeer gemakkelijk toe te dienen. De druppel wordt via een pipet aangebracht tussen de haren van de hond op de intacte huid. Na aanbrengen beschermt Bolfo de hond voor 4 weken tegen vlooien. Naast de druppels zijn er ook andere vlooienproducten als sprays, vlooienbanden en shampoos bestelbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bonzo

Logo BonzoBonzo biedt een grote keuze aan smakelijke voeding die speciaal is afgestemd op de levensfase van de hond en zijn energiebehoefte. De geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in Bonzo zorgen voor 100% van alle essentiële voedingsstoffen die de hond nodig heeft om actief, gezond en gelukkig te leven. Het scala aan producten van Bonzo is te verdelen in droogvoer, blikvoer en snacks. Klik hier voor meer informatie. 


Breedercelect

Logo BreedercelectBreedercelect kattenbakvulling is gemaakt van meer dan 99% gerecycled papier, zonder toevoegingen of chemicaliën. De kattenbakvulling zorgt voor een natuurlijke insluiting van geurtjes, het is sterk absorberend en geschikt voor alle katten. De kattenbakvulling is verkrijgbaar in 10,20 en 30 liter. Klik hier voor meer informatie. 


Canex Dynamic

Logo Canex DynamicCanex Dynamic hondenvoer staat voor puur natuur. Aan de voeding worden geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. De hondenbrokken worden geconserveerd met vitamine E en C. Het assortiment is zeer compleet, voor alle leeftijdscategorieën, voor grote en kleine rassen. De producten zijn bestelbaar in 3 of 12,5 kg. Klik hier voor meer informatie.


CareFresh

Logo CarefreshCareFresh is een leverancier van veilige, comfortabele en gezonde bodembedekking voor de kleinere huisdieren. CareFresh levert milieuvriendelijke producten, die gemakkelijk op te ruimen zijn. De bodembedekkers absorberen tot drie keer hun eigen gewicht. CareFresh Natural is te bestellen in verpakkingen van 14 liter, de overige producten zijn te bestellen in verpakkingen van 10 liter. 


Catisfactions

Logo CatisfactionsCatisfactions zijn snacks voor katten, dit tussendoortje bestaat uit een krokante buitenkant en een zachte kern waar de kat dol op zal zijn. De verpakkingen maken gebruik van een handige hersluitbare optie, zodat de producten langer vers blijven. De snacks zijn verkrijgbaar in vijf smaken en in verpakkingen van 60 of 180 gram. Klik hier voor meer informatie. 


Cat's Best

Logo Cats BestCat’s Best zijn kattenbakvullingen van puur natuurlijke onbewerkte stoffen. De kattenbakvulling is 100% biologisch afbreekbaar en mag in de compostbak. De producten gaan tot drie keer zo lang mee als normaal klontvormend kattengrit. Het gamma is verkrijgbaar in vier varianten met verschillende inhoud van 8 of 40 liter. Klik hier voor meer informatie. 


Catsan

Logo CatsanCatsan produceert hygiënische kattenbakvullingen, die bescherming bieden tegen ongewenste geurtjes. De producten absorberen geurtjes voordat ze kunnen ontstaan. Katten hechten zeer veel belang aan zindelijkheid en hygiëne. Het product is verkrijgbaar in Catsan Hygiëne voor een tevreden kat, in de formaten 8,10 en 20 liter. Klik hier voor meer informatie.


Cavom

Logo CavomCavom produceert voeding voor elke levensfase van de hond. Het bevat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding. De voeding bevat puur vlees, geen onnodige schadelijke kleur-, reuk- en smaakstoffen. Hondenvoeding van Cavom bevordert de vruchtbaarheid, zorgt voor een beter gebit en zorgt voor meer energie voor de hond. De producten zijn verkrijgbaar in 5 en 20 kilo verpakkingen. Alleen de Cavom Compleet Midi is verkrijgbaar in 2 en 10 kilo verpakkingen. Klik hier voor meer informatie.


Cédé

Logo CedeCédé heeft een breed gamma aan producten voor vogels; kanaries, grasparkieten en wildzang Door een nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen en vogelkwekers zijn de verschillende producten ontwikkeld. Cédé produceert ook vogeldoosjes, draagtassen en schelpenzand. Klik hier voor meer informatie.


Cesar

Logo CesarCesar is een producent van hondenvoeding, gericht op de kleine hond. Het assortiment bestaat uit vier soorten; Classic, Cuisine, Senior 10+ en Primeur, elk met hun specifieke eigenschappen. Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals kip, kalkoen en rundvlees. De kuipjes zijn 150 gram, maar er zijn ook handige voordeelverpakkingen beschikbaar, met meerdere varianten in een doos. Cesar selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit op een zorgvuldige manier, waardoor smaak en natuurlijke voedingswaarden zo optimaal mogelijk afgestemd worden op de hond. Klik hier voor meer informatie.

Chipsi

Logo ChipsiChipsi maakt bodembedekkers voor knaagdieren en vogels uit natuurlijk mais. Het wordt gemaakt van maiskolven, dit is zwaarder dan normale naaldhoutzaagsel- en korrelproducten. Doordat het zwaarder is blijft het niet zo gemakkelijk aan de vacht en poten van dieren hangen en wordt het niet uit het hok gedragen. Het maisproduct zorgt voor een prettige geur voor de dieren. Naast maisproducten bestaat het scala aan producten verder uit beukensnippers, stro, hooi, houtvezels, hennep en boomschors als bodembedekkers. Klik hier voor meer informatie.

Cholodin

Logo van CholodinCholodin is een voedingssupplement voor de kat en hond. Het supplement bevat choline en is speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende kat en hond. Cholodin wordt voorgeschreven bij leverproblemen, huidklachten, vachtproblemen en bij elke aandoening waarbij er een verminderd functioneren van het zenuwstelsel vermoedt wordt. De tabletten voor de kat bevatten aminozuur. De hond kan dit zelf aanmaken, maar de kat kan dit niet. Cholodin is verkrijgbaar in verpakkingen van 50 tabletten. Het tablet dient 1x daags te worden gegeven, het kan ook door het voer worden gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Classy Cat

Logo Classy CatClassy Cat is een hoogwaardig en klontvormend kattenstrooisel. De zuigkracht is met 350% erg hoog en daardoor is het strooisel ook voordelig. De bijzondere samenstelling van natuurlijke mineralen is veilig voor de katten en voor de omgeving. Het premium klontende strooisel uit Canada heeft een frisse babypoeder-geur en is tot 99% stofarm. Classy Cat is verkrijgbaar in verpakkingen van 7 en 15 kilogram. 


Clinee - Tril

Clinee-TrilClinee – Tril zijn mineralen en sporenelementen voor duiven. Het hersteld het biologische evenwicht in darm- en spijsverteringskanalen. Op deze manier komen de duiven in meer conditie en vorm, waardoor de vliegresultaten sterk verbeteren. Clinee – Trill bevordert de vruchtbaarheid en heeft een zuiverende werking. Klik hier voor meer informatie. 


CliNic

Logo ClinicCliNic produceert voeding en snacks voor honden en katten die in samenwerking met deskundigen en dierenartsen zijn ontwikkeld. In het assortiment van CliNic zijn verschillende dieetvoedingen voor honden en katten verkrijgbaar. De veterinaire voedingen zijn volledige diëten en hebben bewezen werking op honden en katten. De snack voor hond en kat is een verantwoorde beloning en hypoallergeen. Naast deze dieetvoedingen en snacks is er voor katten blikvoer te verkrijgen in de smaken rund, kip en lam. Klik hier voor meer informatie. 


Corbo

CorboCorbo biedt 100% natuurlijke bodembedekking aan voor vogels, papegaaien, (kleine) knaagdieren, fretten en reptielen. De bodembedekker is gemaakt van de gemalen kern van een maiskolf. Het zweeft niet uit de kooi, waardoor de omgeving schoner blijft. Het absorbeert vanaf de bodem en houdt het dier op een droog en schoon oppervlakte. 


Country Dog (selectieve distributie)

Logo Country DogCountry Dog hondenvoeding is de premium lijn hondenvoeding van Johnson Petfoods en dat heeft een reden. Met een verteerbaarheid van 85%, vlees als eerste ingrediënt en de toevoeging van diverse nutriënten voorziet deze voeding honden in hun nutritionele behoeften. Alle varianten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De dierlijke proteïnebronnen in de voeding zorgen voor een hoge smakelijkheid, daarnaast dragen ze bij aan een gezonde spijsvertering. Door het verwerken van rood vlees en diverse nutriënten in de voeding, ondersteunt de voeding de gezondheid en vitaliteit van honden.

CSI Urine

CSI Urine is de professionele vlek- en geurverwijderaar! Geen nare geuren en vlekken meer in huis dankzij CSI Urine. CSI Urine is een unieke combinatie van natuurlijke enzymen, oppervlakte actieve stoffen en essentiële oliën die vlekken en geurtjes op moleculair niveau aanpakken en afbreken zodat oppervlakte forensisch schoon worden. Alle producten bestaan uit beproefde en hoogwaardige bio-enzymatische samenstellingen, ze zijn gifvrij, 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor mens en dier. Klik hier voor meer informatie. 


Deli Nature

Logo Deli-natureDelinature biedt voeding en snacks aan voor kippen, vogels, konijnen- en knaagdieren. De producten worden aangeboden als een compleet menu, zaden of snacks. Deli Nature heeft ook een Premium en 5 sterren lijn voor de vogel, konijnen- en knaagdieren, met kwalitatieve voedingen voor kanaries, parkieten en tropische vogels. Voor de konijnen- en knaagdieren is de voeding gericht op dwergkonijnen, cavia’s en kleine knagers. Klik hier voor meer informatie. 


Denkacat

Logo DenkacatDenkacat maakt kattenvoeding uit natuurlijke grondstoffen. De voeding zorgt voor een optimale conditie en een gezond immuunsysteem voor de kat. Denkacat biedt een volledig assortiment van speelse kitten tot senior. Denkacat zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2,5 kilo. Klik hier voor meer informatie. 


Denkadog

Denkadog is verkrijgbaar als premium en superior hondenvoeding, afgestemd op verschillende levensfasen en ongemakken. De producten zijn zonder kunstmatige toevoegingen, met een laag eiwit- en zoutgehalte. Heerlijk gezond en zeer goed verteerbaar. Het assortiment is op maat gemaakt voor Pups & Junior, de volwassen hond en de senior. Voor honden met een kwaal heeft Denkadog een uitgebreid gamma speciale voeding: Denkadog Superior Care. Denkadog wordt aangeboden in verpakkingen van 4 en 12,5 kilo. Klik hier voor meer informatie.


Denkycat

Denkycat maakt een volledige voeding voor volwassen katten, namelijk Denkycat Triomix. De Triomix wordt vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen van uitzonderlijke kwaliteit. 100% natuurlijke en gezonde ingrediënten. Denkycat gebruikt voornamelijk grondstoffen van dierlijke oorsprong waarbij alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de kat zijn opgenomen. Dankzij de hoge natuurlijke en organische voedingsstoffen ontwikkelt de kat een goed en sterk immuunsysteem. Het is te bestellen in verpakkingen van 1,5 kg en 12 kg.


Dentalife

Purina Dentalife heeft innovatieve tandverzorgende sticks voor honden om dagelijks op te kauwen. De Dentalife sticks hebben een flexibele kauwbare textuur, heerlijke kipsmaak en vermindert tandsteenvorming. Er zijn drie varianten in het assortiment; voor kleine honden, voor middelgrote honden en voor grote honden. Klik hier voor meer informatie.


Dog Chow

Logo Dog ChowDog Chow produceert hondenvoeding voor alle levensfasen van de hond. De recepten zorgen voor een optimale balans van hoogwaardige kwaliteit eiwitten, vet, granen en vitaminen om zijn energie en uithoudingsvermogen op peil te houden. Dog Chow heeft hondenbrokjes in twee formaten, met een speciale vorm en textuur om langer kauwen te bevorderen, de mond te verzorgen en de spijsvertering te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.


Dog's Best

Logo van Dog's BestHet gamma van Dog’s best bestaat uit een hondentoilet en strooisel. Het kartonnen hondentoilet is het beste aan te leren in de puppyfase. Het strooisel heeft een extreem goede geurbinding en is 100% biologisch afbreekbaar. Het heeft een snelle acceptatie en is stofvrij. Dankzij de hoge vloeistofopname en goede geurbinding hoeven alleen de klonten uit de bak geschept te worden, waardoor het zeer lang mee gaat. 


Drontal

Logo DrontalDrontal Dog & Cat zijn ontwormingsmiddelen dat spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen bij honden en katten in een toediening bestrijdt. De tabletten waarmee de hond wordt beschermt hebben een smakelijke rundvleessmaak. Spoelwormen kunnen organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken, daarom is het van belang dat de hond goed beschermt wordt. Het advies is om de hond minstens 4 keer per jaar te controleren. Voor jonge honden en pups is Drontal Pup verkrijgbaar. 


Duck

Logo DuckDuck produceert complete en diepgevroren hondenvoeding met verse en natuurlijke ingrediënten, waardoor het voor een praktische meerwaarde zorgt bij de baasjes. Deze voeding voor honden is voor alle leeftijden en rassen en bevat alles wat ze nodig hebben om in topvorm te blijven. Duck ontwikkelt gezonde, natuurlijke en echt evenwichtige hondenvoeding. Het assortiment van Duck bestaat uit complete voeding in de volgende smaken; kip, rundvlees en pens en in verpakkingen van 1 kilo en breeders van 8 kilo. Ook worsten van 900 gram in de smaken kip en rundvlees behoren tot het scala aan producten van Duck. Klik hier voor meer informatie.

Ecopets

Logo van EcopetsHet gamma van Ecopets bestaat uit reinigingsproducten voor katten, honden en knaagdieren. Met de urinegeur en vlekverwijderaar van Ecopets, zijn geuren en/of vlekken gemakkelijk te verwijderen. Het product is te bestellen in een spray verpakking. Naast dit product, heeft Ecopets ook kooireinigers en potenwax. De kooireinigers zijn gemaakt op basis van Eucalyptus, wat zorgt voor een zeer aangename aromatische geur. Klik hier voor meer informatie. 


Ecostyle

Logo EcostyleEcostyle produceert voeding, vlooien- en verzorgingsproducten voor de kat en de hond. De honden- en kattenvoeding zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en verpakkingen. Er is speciale voeding voor levensfasen van de hond of kat. Daarnaast zijn er ook enkele bestrijdingsmiddelen tegen insecten, zoals slakken, luizen, mieren en heeft Ecostyle ook producten tegen vlooien in het assortiment. Ecostyle biedt natuurlijke en ecologische verantwoordelijke producten voor de consument en de professionele gebruiker. Klik hier voor meer informatie. 


Edgard&Cooper

edgardcooperEdgard&Cooper hondenvoeding is bereid met vers vlees, vers bereide vis en andere overheerlijke ingrediënten. Door het verse vlees zorgt het voor een betere verteerbaarheid. Er wordt geen gebruik gemaakt van vleesmeel. De ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur en zijn goed voor de viervoeter. Het assortiment bestaat uit vlootjes, kuipjes en hondenbrokjes elk met verschillende smaken. Klik hier voor meer informatie.


Energique

Logo EnergiqueEnergique is de producent van natuurlijke diepvries voeding voor honden en katten. De hondenvoeding is voor een gezonde en fitte hond op basis van vers, rauw vlees. Met de voeding van Energique produceert de hond opvallend weinig ontlasting en ruikt de ontlasting bijna niet en is het gemakkelijk op te ruimen. De voeding is zeer makkelijk verteerbaar en hierdoor wordt het lichaam van de hond nauwelijks belast. Energique is verkrijgbaar in vier soorten; volwassen hond, puppy, werkhond en speciaal. De kattenvoeding is een complete maaltijd voor katten vanaf 10 weken en kan (chronische) blaasgruis helpen voorkomen. Naast de diepvriesvoeding biedt Energique ook gewone voeding aan voor de hond. Klik hier voor meer informatie.

Enjoy

Logo EnjoyEnjoy levert droog honden- en kattenvoer voor verschillende leeftijden. De hondenvoeding is verkrijgbaar in zakken van 15 kilogram voor puppy’s, volwassen honden en de oudere hond. Het is beschikbaar in verschillende smaken. Ook voor de katten bestaat er een voeding. De regular en royal catmix en is verkrijgbaar in zakken van 10 kilogram. 


Espree

Espree heeft een uitgebreide verzorgingslijn op basis van Aloë Vera in combinatie met natuurlijke oliën, bloemen- en plantenextracten, vitamines en organische grondstoffen. De producten van Espree zijn vrij van agressieve chemicaliën en onnodige bestanddelen, veilig in gebruik en dierproefvrij. De shampoos van Espree zijn zeer zuinig in gebruik. Klik hier voor meer informatie.


Esve

Logo EsveEsve maakt verschillende snacks voor konijnen, knaagdieren, vogels en. Er zijn verschillende artikelen verkrijgbaar in snacks, sticks, drops, blokken en stenen en mineralen en blokken. Ook behoort speelgoed voor de vogel tot het assortiment van Esve. De producten van Esve zijn in verschillende smaken te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Eukanuba

Logo EukanubaEukanuba produceert honden- en kattenvoeding. De hondenvoeding is gericht op drie levensfasen, namelijk de puppy, volwassen en ouder en senior. Eukanuba heeft speciale voeding ontwikkeld voor overgewicht, gevoelige- huid, spijsvertering en voor gewrichtsproblemen. Voor bepaalde rassen zijn er speciale voedingen ontwikkeld. Voor de katten is er voeding voor kitten/junior en de volwassen kat, alles met verschillende eigenschappen voor bepaalde problemen. Klik hier voor meer informatie.

Eukanuba Nature Plus

Deze lijn van Eukanuba bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en herkenbare natuurlijke ingrediënten in combinatie met 45 jaar Eukanuba-expertise om 100% complete en uitgebalanceerde hondenvoedingen te bieden. De voedingen zijn op basis van een tarwevrij recept, tot 81% dierlijk eiwit en bevat uniek DentaDefense voor een gezond gebit. De lijn bestaat uit voedingen voor puppy’s en volwassen honden. Klik hier voor meer informatie.


Eurokat's

Eurokat'sDe kattenbakvullingen van Eurokat’s bestaan uit twee varianten, namelijk orange en naturel. Eurokat’s klontvormende kattenbakvullingen zijn grote steentjes. Dit kattenbakgrit bestaat uit zuiver, constant gecontroleerde aardklei voor de natuurlijke hygiëne. Het heeft een opmerkelijke zuigingskracht en een snelle en efficiënte stukvorming. De producten zijn te bestellen in verpakkingen van 20 liter. 


Euro Premium

Logo EuropremiumEuro Premium maakt hondenvoeding van de hond. De voedingen zijn onderverdeeld in small, medium, large en giant omdat er duidelijke verschillen zijn tussen kleine en grote honden van verschillende leeftijden. De gebruikte grondstoffen zijn 100% natuurlijk. De ontwikkeling van de producten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring van toegewijde dierenartsen en gespecialiseerde voedingsdeskundigen, onder andere in samenwerking met de universiteit van Gent. Klik hier voor meer informatie.

Extreme Classic

Extreme Classic is zeer zuinige en klompvormende kattenbakvulling. Extreme Classic Babypoeder is geur absorberend met betere en efficiëntere verfrissing, 99,9% stofvrij, wat niet alleen minder vuil in huis betekent, maar ook de gezondheid van de eigenaren en de kat beschermt. Het product neutraliseert geuren. De korrels nemen wel 320% van het eigen gewicht aan vocht op, en zo ontstaan er stevige klonten waardoor het zeer gemakkelijk is om de kattenbak te reinigen.

Farmfood

Logo FarmfoodFarm Food heeft een breed scala aan hondenvoer, snacks en andere producten voor de hond, zoals puppy melk en gebitsverzorgingsproducten. De hondenvoeding is op een lage productietemperatuur gemaakt, waardoor de stofwisseling zo min mogelijk wordt belast. Er zijn verschillende soorten botten, waar de hond aan kan kluiven om het gebit te versterken. De puppy melk is een complete voeding ter vervanging van of aanvulling op de moedermelk. Diepvriesvoeding behoort ook tot het assortiment van Farm Food. Klik hier voor meer informatie.

Feliway

Logo FeliwayFeliway is een reeks van eenvoudig te gebruiken producten die ongewenst kattengedrag helpen te voorkomen. Feliway Classic bevat een exacte kopie van het ‘kopjesferomoon’. Dit feromoon biedt ondersteuning bij stressvolle situaties. Het geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, waarmee het ondersteuning biedt bij ongewenst gedrag. Feliway Friends vermindert conflicten tussen katten in huis doormiddel van het Cat Appeasing Feromoon. Feliscratch van Feliway verplaatst het ongewenste krabben naar de gewenste plek en voorkomt ongewenst krabben bij nieuwe katten of kittens. Feliscratch maakt gebruik van kattenkruid, het pootjesferomoon en de blauwe kleur voor visuele aantrekking. Klik hier voor meer informatie.

Felix

Logo FelixHet assortiment van Felix bestaat uit kattenvoeding en snacks. De voeding is verkrijgbaar als droogvoer, in blik en als pouch. Felix voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken. De voeding is gericht op drie levensfasen; junior, adult en senior. De Felix maaltijden bevatten alle vitamine D & E en uitgebalanceerde mineralen die een gezonde kat nodig heeft. Klik hier voor meer informatie. 


Fides

Logo van FidesFides Glucosamine is een voedingssupplement voor de hond. Glucosamine draagt bij aan een sterk en veerkrachtig kraakbeen. Door de combinatie met MSM (Methylsulfonylmethaan) wordt Fides gezien als een ideale gewrichtsvoeding. MSM is een organische bron van zwavel, die de kwaliteit van spier- en gewrichtseiwitten verbetert. Dit supplement helpt de hond te verzorgen bij slijtageverschijnselen aan de gewrichten. Het product is te bestellen in verpakkingen van 100 tabletten.

Finecto

Logo FinectoFinecto heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van luizen. Met de natuurlijke Finecto aanpak worden de problemen met luizen en mijten beheersbaar op een diervriendelijke manier. Dit resulteert in gezondere en rustige dieren met betere prestaties. Het product is te koop in een spray en een navulverpakking. Klik hier voor meer informatie. 


Finendo

FinendoFinendo heeft natuurlijke oplossingen voor coccidiose, wormen en trichomoniasis. Kippen, vogels en duiven komen in contact met de uitwerpselen van soortgenoten. Zo nemen ze de darmparasieten van elkaar over. Als kippen buiten lopen en slakken eten, kunnen ze besmet worden met lintwormen. Met de natuurlijke aanpak worden problemen beheersbaar. Klik hier voor meer informatie. 


Finion

Logo FinionFinion maakt producten ter bestrijding van muizen en mieren. Finion heeft verschillende lokdozen om het ongedierte te vangen. Het gamma van Finion bestaat uit mierenpoeder en muizenpasta. De muizenpasta is ook te bestellen in handige navulverpakkingen. 


Flea Free

Flea Free is een beschermingsmiddel tegen vlooien en teken voor hond en kat. Flea Free is beschikbaar als Ectoline Duo, Spot-On, omgevingsspray en huidspray. Klik hier voor meer informatie.


Fokker

Logo FokkerFokker hondenvoer zorgt voor een ideale mix tussen kracht en energie voor de hond of kat. De hondenvoeding bevordert sterke spieren en botten. Op deze manier zal de hond optimaal kunnen groeien en vol energie zitten. Fokker hondenvoer biedt de hond een complete en uitgebalanceerde maaltijd, die bovendien zorgt voor een uitstekend gebit. De kattenvoeding van Fokker geeft ondersteuning voor het welzijn van de kat. Van een glanzende vacht tot een sterk gebit en een optimale darmfunctie. Klik hier voor meer informatie.

Frolic

Logo FrolicFrolic heeft een droogvoeding lijn en snacks voor de hond. De droogvoeding voor de hond is van heerlijk mals vlees en zit vol met smakelijk vers vlees, granen, groeten, vitaminen en mineralen. Frolic Complet is verkrijgbaar in malse brokjes en in de volgende smaken beschikbaar; gevogelte, rund en kip. De snacks zijn in vijf soorten verkrijgbaar. Frolic heeft voor de kleinere hond, Frolic Complet mini. Klik hier voor meer informatie. 


Frontline

Logo FrontlineFrontline biedt verschillende producten aan op het gebied van huidverzorging, ogen/oren, shampoos en een tekenhaken voor de honden en katten. Frontline is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals Spot On, Combo, Pet Care en spray. Op de website staan verschillende handleidingen hoe de producten gebruikt moeten worden. Klik hier voor meer informatie. 


FURminator

furminatorFURminator deShedding is een ideaal instrument om de strijd met verharing bij honden, katten, paarden en kleine huisdieren zoals konijnen tegen te gaan. Tot 90% minder verharing als de ondervacht en losse haren verwijderd worden, zonder de toplaag te beschadigen. Door FURminator bij katten te gebruiken, kunnen haarballen worden voorkomen. De producten zijn in meerdere maten verkrijgbar voor optimale resultaten. FURminator wordt gebruikt en aanbevolen door trimmers en dierenartsen. Naast FURminator deShedding is er voor honden en katten ook de FURminator Hygiëne lijn en de FURminator Grooming lijn, die bestaat uit borstels, afwerkkammen, een vachthark en roskam. De FURflex is de laatste innovatie van FURminator. Het ideale van de FURflex is dat er eenvoudig gewisseld wordt tussen verschillende deShedding tools, trimborstels en kammen. Klik hier voor meer informatie.

Garvo

Logo GarvoGarvo produceert voer voor kippen, daarnaast worden er enkele producten gemaakt voor konijnen, ezels, eekhoorns en kangoeroes. De voeding voor de kippen zijn voor kuikens of kippen. Naast de voeding hebben ze ook andere producten voor de kippen, zoals kippensnoep en kuikenkorrels. Ze hebben als doel een bijdrage te leveren aan een wereld waarin dieren en mensen alle ruimte hebben om te kunnen genieten van het leven. Klik hier voor meer informatie. 


Gimcat

Logo GimcatGimcat produceert kattenvoeding en snacks voor katten. Het productaanbod bestaat uit natvoer, snacks en paté/pasta’s. Het natvoer bestaat uit zeer veel verschillende smaken, de smaken zijn allen verkrijgbaar in verpakkingen van 70 gram. Ook voor de snacks biedt GimCat veel verschillende smaken. De producten werken mee aan de bevordering en versterking van de relatie tussen mens en dier. Klik hier voor meer informatie. 


GimDog

Logo GimdogGimDog is producent van blikvoer en snacks voor de hond. Het doel van Gim Dog is dat mens en hond in harmonie samenleven. Ze creëren producten die speciaal op het dier zijn afgestemd en de ontwikkeling van de hond op alle vlakken ondersteunen. Het blikvoer bestaat uit vier smaken. Het assortiment bestaat vooral uit een ruime keuze aan snacks. Klik hier voor meer informatie. 


Gourmet

Logo GourmetGourmet maakt blikvoer en kuipjes met pouche voor de kat. De kat is een echte kenner en houdt ervan alle unieke en onweerstaanbare combinaties van texturen en variëteiten te ontdekken. Gourmet biedt de kat een assortiment aan van hoogwaardige recepten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar in porties van 50 of 85 gram. Klik hier voor meer informatie. 


Greencat

GreencatGreencat produceert klontvormende kattenbakvullingen. De super klont ontsmet, desinfecteert en doodt schimmels en ongedierte. Door de uitstekende klontvormende eigenschappen van Greencat is het niet nodig de gehele kattenbak te verschonen, alleen het gebruikte grit hoeft verwijderd te worden. Greencat is hierdoor zuinig in gebruik. 


Greenfields

Greenfields biedt vacht producten aan voor honden, Shampoo en Conditioner en Training en Cleaning Sprays. De shampoos en conditioners bevatten huid verzachtende onderdelen die de huid en vacht in optimale conditie houden. Ze zijn gemaakt van de puurste ingrediënten. Ook heeft Greenfields shampoo voor de speciale vacht. De ingrediënten worden zorgvuldig gemengd om de verrijking en glans te behouden van individuele vacht types. Klik hier voor meer informatie.

Hemparade

Logo HemparadeHemparade is een bodembedekker die nagenoeg stofvrij is, vochtregulerend werkt en ideaal is bij een allergie of luchtwegprobleem. Veeartsen adviseren hennepstrooisel te gebruiken in stallen, wanneer de paarden last hebben van een allergie of luchtweg problemen. De bodembedekker is ook te gebruiken als bodembedekking voor je knaagdier of klein dier. Deze bodembedekker is verkrijgbaar in zakken van 14 kg. 


Hentastic

Logo HentasticHentastic levert snacks, tonics en houders voor kippen. Hentastic levert een unieke lijn van producten, waaronder gedroogde meelwormen en kruiden ter stimulering van het immuun systeem. De meelwormen zijn van de hoogste kwaliteit, vol met eiwitten en vetten, wat zorgt voor veel energie bij de kippen. De kruiden zijn 100% plantaardig. Klik hier voor meer informatie. 


Hill's

Hills Pet NutritionHet scala aan producten bestaat uit verschillende producten voor de hond en kat, elk specifiek voor een levensfase. Het dierenvoer wordt door dierenartsen samengesteld. Hill’s hondenvoer is een complete gebalanceerde voeding, wat ten goede komt aan de individuele behoefte van elke hond. Het assortiment voor hondenvoeding bestaat uit droogvoeding en kuipjes. Voor de katten worden er brokken en pouch aangeboden. De kattenvoeding is goed voor de gezondheid van de kat. Klik hier voor meer informatie.

Himbergen

Logo HimbergenHimbergen heeft een breed assortiment aan zaden voor vogels. Het heeft speciale voeding voor verschillende soorten vogels. Himbergen vogelvoeders kenmerken zich door de constante kwaliteit, zijn goed geschoond en de voedingsbehoefte van de vogels staat centraal. De producten zijn te bestellen in zakken van 25 en 20 kg. Klik hier voor meer informatie.


HobbyFirst

HobbyFirst biedt een compleet gamma diervoeding voor veel verschillende diersoorten. HobbyFirst heeft voedingen die zijn samengesteld uit granen en zaden zoals dieren ze zelf in de natuur zouden zoeken. Op maat van elke levensfase, sport of hobby. Klik hier voor meer informatie.


Homefriends

Logo HomefriendsHomefriends biedt verschillende bodembedekkers aan voor knaagdieren. Het assortiment bestaat uit hooi compact, stro compact en kruidenhooi. De bodembedekkers van kruidenhooi hebben vier varianten namelijk; wortel, brandnetel, kamille en mint. Het hooi wordt gebruikt als hoofdvoeding voor konijnen en andere knaagdieren en als nestmateriaal voor knaagdieren en pluimvee. Het stro zorgt voor een warme en frisse bodembedekking voor het knaagdier. 


Hope Farms

Logo Hope-farmsHope Farms levert knaag- en konijnenvoeding met natuurlijke ingrediënten. Er worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. De producten zijn verkrijgbaar in brokvorm, als gevarieerde mix en Balance. Voor gezonde en levenslustige dieren met een mooie vacht is goede voeding een noodzaak, met Hope Farms komt een huisdier niets te kort. Klik hier voor meer informatie.


IAMS

Logo IAMSHet gamma van Iams producten bestaat uit honden- en kattenvoeding. Iams heeft droogvoeding voor verschillende levensfasen van de hond, zoals de puppy, adult en senior. De droogvoeding voor de hond is verkrijgbaar in de smaak kip. De droogvoeding voor de kat is in verschillende smaken verkrijgbaar zoals kip, lam, vis en zalm en geschikt voor alle levensfasen van de kat. Ook zijn sinds kort de Iams Naturally producten aan het assortiment toegevoegd, het is zowel voor honden als katten een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet. Als laatste variant heeft Iams Delights Pouch in het assortiment. Deze natvoeding is in verschillende smaken beschikbaar en ook verkrijgbaar in grootverpakkingen van 12 stuks. Klik hier voor meer informatie.

I love my Dog

I Love my DogI Love my Dog produceert een biologisch afbreekbaar hondenpoepzakje die eenvoudig, schoon en milieuvriendelijk is. Het hondenpoepzakje is in een zakformaat, zodat het makkelijk mee te nemen is en hierdoor altijd gemakkelijk bij de hand te houden. Het zakje is gemaakt van gerecycled papier en karton en 100% afbreekbaar. Het zakje is geschikt voor alle soorten hondenpoep en zeer hygiënisch in gebruik. Klik hier voor meer informatie. 


Jack Doggies

Logo Jack DoggiesJack Doggies produceert hondenkoekjes. Er zijn verschillende soorten koekjes, zoals Engelse koekjes, harde kuchen, jack jackers, merg shapes en kluifjes. Alle producten zijn verkrijgbaar in zakken van 10 kg. Voor elke hond zijn de koekjes een traktatie. De koekjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, op milieubewuste wijze gefabriceerd. Klik hier voor meer informatie. 


Jarco (selectieve distributie)

Logo JarcoDe experts van Jarco zijn erin geslaagd een optimale mix van ingrediënten samen te stellen voor honden en katten voedingen. De combinatie van natuurlijke voedingsmiddelen, vitamines en mineralen zijn uitgekozen ter ondersteuning van de immuun- en spijsverteringssystemen van honden en katten. Het assortiment van Jarco bestaat uit brokken, worsten, diepvries voor honden en brokken voor katten. Klik hier voor meer informatie.

Joris No Smell

Joris No Smell biedt bodembedekkers voor knaagdieren. De filosofie van Joris is dat de gezondheid van dieren start vanaf de grond waarop zij lopen, dat is dus de bodembedekker. De bodembedekkers zijn afgestemd op de natuurlijke instincten van het dier, maar er is ook rekening houden met het milieu en de wensen van de verzorger(ster). Klik hier voor meer informatie. 


Kasper Faunafood

Logo Kasper FaunafoodKasper Faunafood levert kwaliteitsvoeding voor vogels, konijn- en knaagdieren, pluimvee, schapen, geiten en herten. Naast de voeding worden er ook zaden voor vogels aangeboden. Het assortiment is gericht op de verschillende type dieren. Het uitgangspunt is altijd, wat eet het dier in zijn natuurlijke omgeving. Er zijn speciale producten voor sport, hobby en opfok dieren. Met de producten van Kasper Faunafood presteren dieren net iets meer, blijven daarnaast goed gezond en leidt het daadwerkelijk tot topprestaties. Klik hier voor meer informatie.

Katz-menu

Logo Katz-MenuKatz-menu biedt verschillende producten kattenvoeding aan. Katz-Menu is een droogvoeding en gericht op verschillende type katten, zoals kittens, fijnproevers, actieve-, huis-, gesteriliseerde- en oudere katten. De producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 400 gram, 2 kg of 7,5 kg. Klik hier voor meer informatie. 


Kitekat

Logo KitekatKitekat is de producent van droogvoeding voor katten en ideaal voor katten die de hele dag bezig zijn. Bij dit leven passen de gezonde en smakelijke producten van Kitekat. Het gamma aan producten bestaat uit snacks, droogvoeding en pouch. In elke droogvoeding zijn groenten verwerkt in combinatie met rund, kip of tonijn. De pouch en snacks hebben verschillende smaken. Klik hier voor meer informatie. 


Koudijs

Logo KoudijsHet gamma van Koudijs bestaat uit rooktabletten en vloeibare vitamines voor duiven. Het rooktablet is een geneesmiddel voor de behandeling van schimmelinfecties. De vloeibare vitamines is een aanvullend diervoeder voor duiven en vogels. Klik hier voor meer informatie. 


Little Friends

Logo Little FriendsLittle Friends is een milieuvriendelijke bodembedekker voor knaagdieren. Deze bodembedekker is veilig, absorbeert vocht uitstekend en is biologisch afbreekbaar. Het kan ook gebruikt worden als kattenbakvulling, maar is met name geschikt voor knaagdierhokken. Little Friends is te bestellen in verpakkingen van 8 kg.


Mansonil

Logo MansonilMansonil is een ontwormingsmiddel met een brede werking voor de hond en de kat. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen die bij de hond voorkomen na een eenmalige behandeling. Het product wordt toegediend door middel van smakelijke tabletten voor de hond. Na het gebruik van Mansonil treden er geen bijwerkingen op. Naast de tabletten wordt Mansonil ook aangeboden in een pasta. 


Mariman

Logo MarimanMariman biedt duivenvoer aan in verschillende soorten. Er zijn bijvoorbeeld producten voor de kweek, sport, rui en voor de conditie. Naast het gewone voer is er ook een speciale lijn voor duiven die aan shows meedoen. De producten worden aangeboden in 25 kg. 


Metazoa

Logo MetazoaMetazoa maakt voeding voor verschillende diersoorten, zoals paarden, konijnen, knaagdieren en vogels. Voor de paarden heeft Metazoa SuperFit broxxx, dit is een mineralen- en vitaminensupplement voor paarden en pony’s. Voor de paarden zijn er daarnaast ook nog luzernekorrels, esparcette en snaxxx. Naast de voeding voor paarden heeft Metazoa ook voeding voor kangoeroe-, alpaca- en landschildpadden korrels. Klik hier voor informatie. 


Milbemax

Logo MilbemaxMilbemax kan worden gebruikt ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie en is geschikt voor grote- en kleine honden en katten. Milbemax bestrijdt en beschermt tegen verscheidene soorten wormen: zweepwormen, haakwormen, hartwormen, spoelwormen en lintwormen. 


Mini Hemp

Logo Mini HempMiniHemp is de producent van hennepstrooisel voor knaagdieren, vogels en reptielen. De bedding is zacht, absorbeert vocht razendsnel en daardoor zeer aangenaam voor kleine dieren met allergieën en ademhalingsproblemen. Het product is hygiënisch en comfortabel en 100% composteerbaar. Het is verkrijgbaar in pakken van 12 en 48 liter. Klik hier voor meer informatie. 


Natural

Logo NaturalHet assortiment van Natural bestaat uit bijproducten en accessoires voor reisduiven, voorbeelden hiervan zijn mineralen, vitaminen, planten, hygiëneproducten en naturadrops. Deze producten zorgen voor betere voeding en hygiëne voor de reisduif. Klik hier voor meer informatie. 


Natural Fresh Meat

Het assortiment van Natural Fresh Meat bestaat uit worsten en brokken voorNatural Fresh Meat logo honden. De producten hondenvoeding van Natural Fresh Meat worden gemaakt van vers vlees. Met vers vlees wordt bedoelt dat het voor het productieproces alleen gekoeld is, en dat na aankomst in de fabriek binnen 24 uur wordt verwerkt. Natural Fresh Meat gebruikt alleen vlees en geen bijproducten. Daarnaast heeft Natural Fresh Meat ook een Fish lijn, Natural Fresh Fish. Deze producten worden gemaakt van verse vis. Ook de vis wordt allen voor het produtieproces gekoeld en worden er gen bijproducten gebruikt. Het vlees en vis is alleen afkomstig van skeletspieren, hierdoor zijn de producten erg in trek en daarnaast ook beter verteerbaar. Klik hier voor meer informatie.

Nature and Science

Logo Nature and ScienceNature and Science produceert een complete en uitgebalanceerde droogvoeding voor honden en katten. Er wordt droogvoeding voor honden aangeboden voor de puppy, volwassen en oudere hond. Het assortiment van kattenvoeding bestaat uit droogvoeding voor de kittens, volwassen en oudere kat. 


Noblesse

Logo NoblesseNoblesse original is een gezonde, nutritioneel complete en uitgebalanceerde voeding voor de hond. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat alle essentiële vitaminen en mineralen. Noblesse original is gemakkelijk verteerbaar en heeft een heerlijke smaak. Honden houden van de knapperige structuur van de brokjes, die helpt de tanden en het tandvlees gezond te houden. 


No Problem

Logo No ProblemNo Problem heeft 4 hoogwaardige soorten kattenbakvulling; Classic, Houtkorrel, Hygiëne en Budget. De kattenbakvullingen hebben een hoog absorberend vermogen, waardoor geuren op natuurlijke wijze gecontroleerd worden en het reinigen vereenvoudigd. Klik hier voor meer informatie. 


No Worm

No Worm is een ontwormmiddel met een eenvoudige toediening en een zeer goede acceptatie. Naast de tabletten heeft No Worm een middel waardoor het toedienen van medicijnen makkelijker wordt, de No Worm Pasta. Klik hier voor meer informatie.


Nutro

Logo NutroNutro produceert hondenvoeding. Bij Nutro draait alles rond het behoud van de voedingswaarde van de ingrediënten die natuurlijk gekozen worden om een leven lang gezonde voeding voor de hond samen te stellen. De voeding is gericht op de verschillende levensfasen van de hond, namelijk de puppy, adult en senior. Alle producten van Nutro bevatten rijst, in combinatie met bijvoorbeeld kip of lam. De producten bevatten geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en kunstmatige antioxidanten. Klik hier voor meer informatie.

Nylabone

Logo NylaboneNylabone maakt hoogwaardige en duurzame honden kauwproducten en honden kluiven. Nylabone producten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. De Nylabone kluiven gaan langer mee dan andere kauwproducten en hondenkluiven. Klik hier voor meer informatie. 


One

One heeft een ruim assortiment kattenvoeding die speciaal zijn samengesteld voor de behoeften van de kat. Naarmate katten ouder worden en de levensstijl en de conditie veranderen, krijgt de kat ook andere behoeftes qua voeding. Tussen de producten van Purina One zit voor elke behoefte van de kat een gepaste maaltijd. Wilt u meer informatie over het merk en de producten? Klik hier


Pedigree

Logo PedigreePedigree levert al meer dan 75 jaar hondenvoeding. Ze leveren speciale voeding voor alle leeftijden. Het assortiment bestaat uit droog- en natvoeding, snacks en verzorgingsproducten. Pedigree levert ook producten met speciale eigenschappen gericht op gebitsverzorging, soepele gewrichten en gewrichtsbeheersing. De kauwsnack van Pedigree kan vorming van tandsteen bij dagelijks gebruik tot 80% verminderen, dit komt door de speciale textuur en de actieve ingrediënten. De Dentastix zijn in 3 verschillende maten verkrijgbaar; mini, medium en maxi. Klik hier voor meer informatie.

Perfect Fit

Logo Perfect FitDe producten van Perfect fit zijn ontwikkeld voor iedere kat met haar eigen eigenaardigheden, gedragskenmerken en fysieke eigenschappen die passen bij haar levensfase. De producten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 750 gram en 1,4 kilo. De Perfect Fit varianten zijn samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Klik hier voor meer informatie. 


Perfect Fit

80% van alle honden ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Kauwartikelen, anti-plak poeders, enzovoort, dragen bij aan een verminderde plakopbouw, maar net als bij mensen helpt alleen tandenpoetsen om plak echt goed te verwijderen en de vorming van tandsteen te voorkomen. Het assortiment van Petosan bestaat uit tandenborstels, tandpasta en andere aanverwante artikelen voor het tandenpoetsen van honden. klik hier voor meer informatie.


Pharmox

Logo PharmoxPharmox biedt producten aan voor katten, paarden en pony’s. Pharmox heeft hoogwaardige voedingssupplementen voor (huis)dieren, met producten die zijn samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij de samenstelling wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen van farmaceutische kwaliteit en zuiverhuid. Klik hier voor meer informatie. 


PhytoTreat

Logo PhytotreatPhytoTreat is een lijn van verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor honden, katten, paarden en overige dieren. Het assortiment bestaat uit Mellodermal, Glucosamine, Cysticat en Zinkoxide spray. PhytoTreat Mellodermal is een huidzalf met honing en kruiden. Deze zalven ondersteunen het natuurlijke herstel van de ruwe of beschadigde huid van het dier. Het product met Glucosamine is een voedingssupplement voor soepelere gewrichten bij de hond. Cysticat ondersteunt het behoud van een gezonde blaasfunctie bij de kat. De Zinkoxide spray biedt de huid bescherming tegen invloeden van buitenaf. Klik hier voor meer informatie.

Planet Pet (selectieve distributie)

Logo Planet PetAlle Planet Pet producten zijn tarweglutenvrij en zijn gebaseerd op vlees als eerste ingrediënt en bieden vleespercentages rond de 30 á 35%. De dierlijke eiwitbronnen die gebruikt worden in Planet Pet zijn heerlijke kip, kalkoen en zalm. Zowel vlees als zalm zijn gemakkelijk verteerbare eiwitbronnen die aminozuren bevatten met de ideale basis voor een gezonde spiergroei en onderhoud. De rijst en maïs in de voeding zijn zorgvuldig gekookt waardoor deze gemakkelijk verteerbaar zijn en zijn ook perfecte bronnen voor energie en voedingsvezels. De complete maaltijden bevatten géén kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen.

Pretty Bird

Logo Pretty BirdHet assortiment van Pretty Bird bestaat uit de Daily Select en Special. Pretty Bird Daily Select is verkrijgbaar in een mini, small, medium of large variant. Pretty Bird Special is een voeding gericht op verschillende vogelsoorten, zoals de African, Macaw, Eclectus, Cockatoo en Lory. Klik hier voor meer informatie. 


Prima eivoer

Prima-eivoerPrima eivoer produceert een natuurlijk en aanvullend krachtvoer voor vogels. Het is een aanvullend voedingsproduct, waardoor het belangrijk is dat het met andere voedingsproducten afgewisseld wordt. Eivoer is geschikt voor alle zaadetende vogels en is in verpakkingen van 10 kg te bestellen. 


Prima Quality

Prima QualityPrima Quality is een hoogwaardig en uitgebalanceerde droogvoeding voor de hond. Het bevat alle benodigde ingrediënten, zoals essentiële vitaminen en mineralen. Prima Quality zorgt voor een vollere en glanzende vacht en ondersteunt het behoud van sterke botten, spieren en tanden. Het product is verkrijgbaar in 20 kilo verpakkingen. 


Primeval

PrimevalPrimeVal levert hoogwaardige supplementen voor honden en paarden. Het product Gelatinaat wordt gebruikt door internationale topruiters om de gewrichten van de paarden in topconditie te houden. Naast de producten voor paarden biedt PrimeVal ook kwalitatief goede supplementen aan voor de hond, waardoor de botten en gewrichten soepel en gezond blijven. Klik hier voor meer informatie.


Prins

Logo PrinsPrins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen. Geperste en krokante brokvoedingen, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden en diepvries vers vlees voor alle levensfases en op basis van hoogwaardige ingrediënten die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Welzijn, kennis en advies staan bij dit ruim vijftig jaar oude familiebedrijf hoog in het vaandel. Iedereen kan met vragen over voeding, gezondheid, verzorging of het gedrag van hond of kat terecht bij het Prins CareTeam, dat gratis advies op maat geeft. Klik hier voor meer informatie.

Proderma

Logo ProdermaProderma heeft schapenvet in verschillende smaken voor de hond en kat, het schapenvet kan ook besteld worden als een vloeibaar product. Naast de schapenvetten heeft Proderma enkele andere producten, zoals zalmolie, appelazijn en dressing van pens & zemelen. Het schapenvet is verkrijgbaar in een verpakking van 90 gram en het vloeibare schapenvet is verkrijgbaar in 250 ml. 


Profine (selectieve distributie)

Logo ProfineDe super premium formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat honden en katten uitgebalanceerde voedingen krijgen. De unieke combinatie van kip/lam/zalm en groenten zorgen voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie. Profine producten hebben een vlees percentage rond de 45%, zijn graan-arm, bevatten slechts een beetje mais en zijn gebaseerd op aardappel- en koolhydratenbronnen. Klik hier voor meer informatie.

Pro Plan

Logo Pro PlanPro Plan heeft dierenvoeding voor zowel de hond als de kat. Voor de honden is er droogvoer en biscuits. Het droogvoer is opgedeeld in de verschillende levensfasen van de hond. Daarnaast biedt Pro Plan producten aan in de vorm van biscuits in twee smaken. Voor de katten is er droogvoeding en pouch. Beide varianten zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie. 


Puik

Logo PuikHet scala van Puik bestaat uit Original voer voor konijnen, knaagdieren en vogels. Dit is een uitgebalanceerde dagelijkse voeding bestaande uit een gevarieerde, knapperige mix van granen, noten, fruit en groenten. Naast de Original heeft Puik Greenline, dit is een natuurlijke en volledige voeding. Snacks behoren ook tot het assortiment en zijn in verschillende smaken voor de konijnen, knaagdieren en vogels beschikbaar. Puik heeft daarnaast ook hooi, stro- en houtvezels. Beukenhoutsnippers complementeren het assortiment van Puik, de snippers zijn 6,8 of 10 mm en respectievelijk fijn, middel en grof. Klik hier voor meer informatie.

PUUR

Logo PUUR NatuurDe PUUR serie is een complete lijn aan supplementen en fytotherapie voor honden, katten, paarden en pony’s. De PUUR lijn is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is onderverdeeld. Alle producten worden gemaakt volgens de voorwaarden van het GMP keurmerk. De producten zijn ontwikkeld voor de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag. Klik hier voor meer informatie. 


Raw 4 Dogs

Logo Raw 4 DogsRaw4Dogs is een complete vers vlees diepvriesvoeding gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. De voeding is daarnaast verpakt in een transparante verpakking waardoor je daadwerkelijk kan zien wat je koopt en in 450 gram en 1,5 kg beschikbaar. Klik hier voor meer informatie. 


Renske

Logo RenskeRenske biedt producten voor honden en katten aan. Het hoofdingrediënt in zowel de nat- als droogvoerproducten is vers vlees of verse vis. Dit verse vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Hierdoor krijgen de huisdieren een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit. Naast de voeding zijn er ook gezonde beloning snacks in verschillende smaken, zoals lam, kip en eend. Daarnaast verkoopt Renske ook diepvries maaltijden voor de hond, Renske Vers. Klik hier voor meer informatie over Renske.

Riverwood (selectieve distributie)

Riverwood logoRiverwood is de naam van de ultra-premium lijn hondenvoeding van Johnson Petfoods. De Riverwood producten horen thuis in het snel groeiende top segment van de markt. De producten in deze lijn bieden de hoogste vleespercentages en zijn 100% graanvrij. Ieder product is samengesteld uit een combinatie van drie soorten “free run” of “free range” vlees, afkomstig van dieren die tijdens hun leven de ruimte hebben gehad om zich te kunnen bewegen en worden verrijkt met een selectie van hoogwaardige ingrediënten zoals kamille, kaneel, veenbessen, kurkuma, goudsbloem, spirulina en teunisbloemolie.

Rodi

Logo RodiHet scala aan producten van Rodi bestaat uit zowel complete als aanvullende vriesverse vleesvoedingen en worsten. De diepvriesvoedingen zijn in verschillende smaken beschikbaar. De niet vriesverse producten bestaan uit worsten, snacks en schapenvet. De worsten zijn in drie smaken verkrijgbaar. De schapenvetten zijn als bonbons te bestellen. Klik hier voor meer informatie. 


Rokus

Logo RokusHet merk Rokus produceert verschillende smaken natte honden- en kattenvoeding. Rokus ingeblikte brokken vlees in jus is een gezonde maaltijd, bereid met heerlijk vers vlees in jus en de beste ingrediënten. De producten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten 410, 820 en 1250 gram blikken en in meerdere smaken zoals lam, rund, gevogelte, vis en zalm/tonijn. 


Scalibor

Logo ScaliborScalibor heeft een tekenband ontwikkeld waarbij de hond 5 tot 6 maanden tekenvrij mee kan blijven. Deze tekenband is de ideale oplossing als het baasje de hond optimaal wilt beschermen tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen. Voor de kleine tot middelgrote hond heeft Scalibor de small/medium variant. Voor de grotere honden met een halsomvang tot 65 cm is er een large variant. De halsband is alleen geschikt voor honden. Voor een optimale werking moet de band continu gedragen worden.

Schesir

Logo SchesirDe honden- en kattenvoeding van Schesir bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, van dezelfde kwaliteit als die van de ingrediënten voor menselijke consumptie. De producten bevatten geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Schesir zorgt voor een zeer zorgvuldige selectie van de beste delen van vis en vlees, gestoomd en met de hand bereid. De producten zijn te bestellen in blik en droogvoer voor de hond en de kat, voor de kat is er een pouch variant. Klik hier voor meer informatie.

Scotch Brite

Logo Scrotch BriteScotch Brite heeft pluizenkleefrollers waarmee er snel en gemakkelijk pluizen en stof verwijderd kan worden. Het is gemakkelijk in gebruik en een kleefrol bestaat uit 30 of 56 plakvellen. De kleefrollen zijn ook in navulverpakkingen te bestellen. De pluizenkleefroller is ook geschikt om haren van dieren gemakkelijk weg te halen. Klik hier voor meer informatie. 


Seresto

Logo SerestoSeresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die bescherming biedt tegen vlooien en teken bij de hond en kat. De halsband heeft een werkingsduur tot 8 maanden geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier. 


Sheba

Logo ShebaSheba biedt uitstekende kwaliteit kattenvoeding. Het assortiment bestaat uit Delice Pouch, Sheba kuipjes en Sheba Luxe menu. Sheba Delice Pouch zijn maaltijdzakjes en verkrijgbaar in verschillende smaken. De kuipjes zijn onder te verdelen in paté en saus maaltijden. De kuipjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het luxe menu bestaat uit vier smaken; kipfilet, tonijnfilet, zee cocktail en gevogelte. Klik hier voor meer informatie. 


Sivocat

Logo SivocatSivocat kattenbakvullingen absorberen kattenurine direct. Het vocht verdampt en de geurtjes blijven ingesloten. Het product onttrekt vocht aan vaste uitwerpselen, waardoor de geur wordt verminderd en de uitwerpselen gemakkelijk te verwijderen zijn. De Crystals zijn gemaakt van silicagel en bestaat uit natuurlijke kleikorrels. 


Sluis

Logo SluisSluis Eivoer is een aanvullend diervoeder voor vogels en bevat onmisbare natuurlijke voedingsstoffen zoals eiwitten, aminozuren, vitaminen en mineralen. Van essentieel belang voor het uitvoeren van alle belangrijke levensverrichtingen zoals voortplanting, productie van eieren, groei en vorming van een mooi en goed sluitend verenpak. Klik hier voor meer informatie. 


Smolke

Logo SmolkeSmølke heeft honden- en kattenvoeding in het assortiment. Ze hebben droogvoer voor zowel de hond als de kat. De producten zijn gericht op de verschillende levensfasen van de dieren. Voor de hond is er een extra lijn beschikbaar, namelijk de vers gestoomde producten en is verkrijgbaar in vijf smaken. Smølke heeft ook graanvrije producten in het assortiment, zoals droogvoeding voor de puppy en adult voor zowel de hond als de kat. Klik hier voor meer informatie. 


Stuzzy

Logo StuzzyStuzzy maakt natvoerproducten voor de honden en katten Het hondenvoer biedt volledige voeding voor een dichte en glanzende vacht, ook bij gevoelige honden. Het kattenvoer wordt bereid met zachte stoom gekookte stukken vlees. De producten beschikken over hoogwaardige ingrediënten en hebben een hoge verteerbaarheid. 


Suet to Go

Logo Suet To GoSuet To Go biedt een breed scala aan nieuwe en innovatieve producten voor buitenvogels; van kokosnootschalen gevuld met vet en zaden tot speciaal ontworpen houders voor vetblokken, vetstaven of meelwormen. Alle vet producten zijn voor hoge kwaliteit en bevatten de juiste voedingsstoffen, zodat de vogels voorzien worden van extra energie. 


Supreme

SupremeSupreme Selective voer en snacks zijn speciaal gemaakt voor de kleine huisdieren. Elk knaagdier heeft zijn eigen speciale voedingsbehoefte en op basis hiervan zijn de producten samengesteld. De beste ingrediënten zijn gemengd tot smaakvolle brokjes die voor 100% aan de voedingsbehoeften voldoen en selectief eten voorkomen. De lijn Supreme Selective biedt voedingen voor konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, hamsters, gerbils, ratten, muizen en fretten. Naast de Selective lijn heeft Supreme ook Fibafirst, Selective bedding en normale bedding. Klik hier voor meer informatie.

Synopet

De producten van Synopet laten zich kenmerken door hoge effectiviteit, uniciteit en de vloeibare vorm. Synopet heeft producten voor de hond en kat. Synopet is vloeibaar en wordt gelijk gegeven met het gewone voer. De producten voor de hond zijn een weldaad voor de gewrichten. Eén of twee Synopet-kuurtjes per jaar houden een hond bewegelijk, actief en vrolijk. Synopet Kat helpt uw kat om ook op leeftijd flexibel te blijven. Klik hier voor meer informatie.

Teurlings

Logo TeurlingsTeurlings diervoeders biedt een uitgebreid scala aan producten voor verschillende soorten dieren. Teurlings voeders zijn er voor kippen, sierhoenders, vogels, duiven, watervogels, hoefdieren, konijnen en knaagdieren. Naast de voeding biedt Teurlings ook snacks aan, zoals kippenmuesli en meelwormen. Teurlings heeft budgetvoer, maar ook een Top Quality Line voor duiven. Er is speciale voeding voor kracht, opfok, sport, rui en kweek voor duiven. Klik hier voor meer informatie.

Tick Off

Voor de hond is er een teken bestrijdingsmiddel, namelijk Tick Off. Het product bevat Permethrin, wat zorgt voor een afwerende werking. Tick Off is verkrijgbaar als knijpampullen, combispray en Wash Away. Klik hier voor meer informatie. 


Tiny Friends Farm

Logo Tiny Friends FarmDe Tiny Friends Farm voedingen voor konijnen en knaagdieren zijn zeer uitgebalanceerd. Er is een voedingslijn, snacks en bedding bestelbaar. De producten zijn ontwikkeld met behulp van voedingsexperts om aan de dagelijkse behoefte van elke specifieke knaagdiersoort te voldoen. Het assortiment is speciaal voor de kleine huisdieren. Klik hier voor meer informatie. 


Tierwohl

Logo TierwohlTierwohl biedt drie soorten bodembedekkers aan voor paarden; Classic, Super & Ultra. De Tierwohl Classic bestaat uit naaldhout, waardoor vloeistoffen en geuren snel worden geabsorbeerd. De variant Super is aanzienlijk compacter en absorbeert een groot oppervlak. Door de hoogwaardige speciaal gedroogde houtkrullen is er een goede geurbinding. De Ultra versie heeft een antibacteriële werking is ultra absorberend en heeft een zuigkracht van 300%. Klik hier voor meer informatie.

Tompoes

Logo TompoesHet gamma van Tom Poes bestaat uit knapperige brokjes voor de kat die gemaakt zijn aan de hand van smakelijke en uitgebalanceerde recepten. Tom Poes kan gegeven worden aan elke kat, ongeacht de levensfase. De brokken bevatten omega 6 vetzuren, vitamine D en andere noodzakelijke mineralen die helpen bij de opbouw en het behoud van botten en tanden. De knapperige brokken zijn een gezonde, smakelijke en volledige diervoeder en biedt alles wat een gezonde kat nodig heeft. Tom Poes biedt ook één kattenbakvulling aan. Klik hier voor meer informatie.

Top Winner

Logo Top WinnerHet assortiment van Top Winner bestaat uit droogvoeding voor honden en katten. Top Winner biedt speciaal geperste brokken voor gulzige honden. De honden eten langzamer en kauwen hierdoor meer. De producten zijn voor elke leeftijd en voor elk ras. Voor de katten zijn er ook brokken ontwikkeld en verkrijgbaar in twee verschillende smaken. 


Truly

Logo TrulyTruly is de producent van snacks voor honden en katten. De snacks voor honden zijn in verschillende smaken verkrijgbaar, zoals kip en eend. Er zijn ook value packs te bestellen, dit zijn grootverpakkingen. Truly heeft voor de kat vier verschillende producten, tuna sticks, duck, chicken anti-hairball en duck dental in 50 gram. Klik hier voor meer informatie. 


Urine Off

Logo Urine OffUrineoff verwijdert stank en vlekken van huisdieren op een veilige en gemakkelijke manier. Het biedt producten aan voor katten-, honden- en knaagideren. Het gamma bestaat uit een spray, een can en een LED-lamp om de urine op te sporen. Klik hier voor meer informatie. 


Vanish

Logo VanishDe producten van Vanish helpen bij het opfrissen, vuil en haren te verwijderen van het tapijt of vloerbedekking. De krachtige formule is ontwikkeld om vlekken en vuil van huisdieren te verwijderen. De diepe reinigingsactie helpt drie keer meer huisdierenhaar en geurtjes te verwijderen en vijf keer meer vuil dan bij stofzuigen. Verder is het product samengesteld om huisdieren te ontmoedigen om probleemgebieden opnieuw te markeren. Klik hier voor meer informatie.


Vetramil

Logo VetramilVetramil honingzalf is geschikt voor de meeste huis- en knaagdieren. De honingzalf bevat zuivere honing met een hoog enzymgehalte en een lage PH. De producten ondersteunen de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid. De zalf werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Door de toevoeging van essentiële oliën heeft de zalf een bittere smaak, waar dieren niet van houden. Dit voorkomt dat de dieren de zalf oplikken. Door de vette samenstelling werkt de zalf ook in een natte omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Via Organica

Het merk Via Organica heeft voeders voor kippen en kuikens samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologisch teelt. De voeders zijn 100% plantaardig en vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. De voeders leggen niet de nadruk op een hoge leg-productie, maar op een gezonde kip die op zijn tijd een lekker ei legt. Bekijk hier meer informatie over het merk en de producten. 


Vigor & Sage

Vigor & Sage is een nieuw super premium honden en kattenvoermerk. De voedingen zijn gebaseerd op zorgvuldig onderzoek naar de ontwikkeling van de voedingsgewoonten van de kat en hond. Vigor & Sage maakt gebruik van pure, smakelijke, natuurlijke ingrediënten, verrijkt met gezonde kruiden, elke kruid heeft zijn unieke voordelen. De katten en hondenvoedingen zijn complete graanvrije voedingen met vers vlees/vis in combinatie met groenten, fruit en kruiden. Klik hier voor meer informatie. 


Vlietabo

VlietaboHet assortiment van Vlietabo bestaat uit een druivensuiker en vitaminen voor duiven. Het is een uitzonderlijk vitaliteitsproduct, dat door een reserve opbouwende werking het prestatievermogen van de postduiven onmiddellijk verhoogd. Het is bestelbaar in een verpakking van 800 gram. 


Voskes

Logo VoskesHet assortiment van Voskes bestaat uit meer dan 200 heerlijke en 100% natuurlijke producten. De hondensnacks zijn verkrijgbaar in meerdere smaken kluifjes en koekjes. Daarnaast zijn er vele verschillende soorten kauwartikelen voor honden, van varkensoren en zalmhuid tot aan geperste botten en staven. Ook voor katten zijn er 2 artikelen; kip- en zalm blokjes. Klik hier voor meer informatie. 


Waggly

Logo WagglyWaggly heeft verschillende geurverwijderaars in het assortiment. Dit alles in verschillende verpakking zoals flessen en sprays. Hondenshampoo behoort ook tot het scala aan producten en is verkrijgbaar in verschillende soorten. Waggly produceert ook speciale vachtverfrissende hondenwashandjes die een reinigende, verfrissende en ontgeurende functie hebben. 


Whimzees

Logo WhimzeesWhimzees is een producent van hondensnacks. Het gamma bestaat uit tandenborstels, botten en kauwsnacks. De producten zijn verkrijgbaar in extra small, small, medium, large of extra large. Er zijn ook value bags te bestellen. Het uitgangspunt bij de producten, is dat het voor de hond leuk is. Klik hier voor meer informatie. 


Whiskas

Logo WhiskasWhiskas heeft voor elke levensfase de juiste kattenvoeding. Whiskas produceert snacks, kattenmelk, natvoer en droogvoer. De producten bevatten alle essentiële proteïnen, koolhydraten, vitaminen en mineralen die een kat nodig heeft voor een lang en gezond leven. Klik hier voor meer informatie.


Yarrah

De biologische producten van Yarrah bestaan uit snacks, blik- en droogvoeding voor zowel de hond als de kat. De Yarrah producten worden geproduceerd volgens de strikte biologische regelgeving en met de beste ingrediënten. Yarrah garandeert dat de producten nooit kunstmatige- of chemische toevoegingen, hormonen of conserveringsmiddelen bevatten. Klik hier voor meer informatie.