Op deze pagina vind u al het nieuws van dit jaar over het assortiment van Malanico, Petfood & supplies.

Bekijk hier het nieuws uit 2018                                Bekijk hier het nieuws uit 2017                           Bekijk hier het nieuws uit 2016                                  Bekijk hier het nieuws uit 2015

18

januari 2019

relaunch Beyers

Relaunch Beyers Condition & Care
Het vernieuwde BEYERS Condition & Care assortiment heeft een extra toegevoegde waarde; het is functioneel en doeltreffend, daarnaast is het assortiment wetenschappelijk ondersteund. De nieuwe look & feel van de BEYERS Condition & Care verpakkingen ondersteunen de communicatie van boven genoemde kernboodschappen. Verder heeft BEYERS ervoor gezorgd dat het gebruiksgemak van alle verpakkingen is verhoogd.

15

januari 2019

HobbyFirst Feline Assortiment

Nieuw: Hobby First Feline
HobbyFirst heeft nieuws om van te spinnen! HobbyFirst is gestart met een smakelijke productlijn voor katten; HobbyFirst Feline. Feline is ontwikkeld door mensen met een oprechte passie voor dieren. Met HobbyFirst Feline is de kat verzekerd van een hoge en constante kwaliteit en natuurlijke ingrediënten waarmee katten fit en gezond gehouden worden.

9

januari 2019

Nieuw: Hondensnacks en kattenvoeding van Edgard & Cooper
Naast de al wel bekende hondenvoedingen van Edgard & Cooper is het assortiment uitgebreid met hondensnacks en kattenvoedingen. De kattenvoedingen zijn geheel graanvrij, bevatten vanaf 60% vers vlees, alle recepten zijn geschikt voor gesteriliseerde en niet gesteriliseerde katten en heeft een zeer hoge acceptatie. Het nieuwe hondensnacks assortiment bestaat uit Jerkys, Repen en Bites. De snacks bevatten uiteraard alleen pure ingrediënten en worden gemaakt en verpakt met een hart voor de natuur. De snacks zijn net als de voedingen 100% graanvrij en bevatten tot 85% vlees, heerlijke gezonde proteïnebommetjes. De verpakkingen van zowel de kattenvoedingen als de hondensnacks zijn 100% biologisch afbreekbaar.

7

januari 2019

Nieuw: ECOstyle vleesvoeding 800 gram in blik
Vanaf januari zijn er naast de blikjes van ECOstyle van 400 gram nu ook blikken van 800 gram VitaalVlees Lam, Kip en Care verkrijgbaar. Deze blikken zijn ideaal voor de grotere hond of bij meerdere honden in een gezin. De voedingen bevatten een topkwaliteit vlees met een mooie structuur en is 100% natuurlijk met speciale kruiden. Het is te gebruiken als aanvulling op de brokken, als vleesmaaltijd of als beloning. Honden zijn er dol op! In de maand januari speciaal bij Malanico een introductie aanbieding!

4

januari 2019


Diepvriesassortiment Malanico

Het afgelopen jaar is de diepvries capaciteit van Malanico fors uitgebreid. We zijn van ruim 200m² naar meer dan 500m² gegaan. Hierdoor was het mogelijk om het assortiment uit te breiden. Zo zijn er een aantal nieuwe merken en nieuwe producten toegevoegd. In dit nieuwsbericht doen we een update van het complete aanbod diepvriesproducten. De volgende merken zijn verkrijgbaar bij Malanico; BARFmenu, Cold & Dog, Duck, Energique, Farm Food, Jarco, Prins, Raw4Dogs, Renske en Rodi Classic.

BARFmenu
Het assortiment van BARFmenu bestaat uit honden- en kattenvoeding. Het zijn kwalitatief goede diepvriesproducten waarbij de ingrediënten met zorg worden ingekocht. BARFmenu wordt gemaakt van uitsluitend vers rauw vlees, verse organen en vleesbotten van superieure kwaliteit. De voedingen bevatten van nature een hoog gehalte natuurlijke vitaminen en mineralen. BARFmenu voor honden bestaat uit een basis- en premiumassortiment. Het basis assortiment is volledig diervoeder en het premium assortiment is een aanvullend diervoeder.

Cold & Dog Frozen Yoghurt
Het gamma producten van het merk Cold & Dog bestaat uit hondenijs. Het ijs is gemaakt uit speciaal geselecteerde ingrediënten voor een gezonde hondenvoeding, een heerlijke koude traktatie voor de hond. De Frozen Yoghurt ijsjes bestaan uit lactosevrije yoghurt, biologische agavesiroop en gezonde olie, verder bevat het ijs geen suikeradditieven en conserveermiddelen. Het assortiment honden-ijs van Cold & Dog bestaat uit vier variaties: Frozen Yoghurt met Rundvlees, Frozen Yoghurt met Wilde Zalm, Frozen Yoghurt met Appel & Banaan en Frozen Yoghurt met Kaas. De ijsjes zijn verkrijgbaar in 90 gram.

Duck
De diepvriesvoedingen van Duck zijn voor honden voor alle leeftijden en rassen en bevat alles wat ze nodig hebben om in topvorm te blijven. Duck produceert complete, gezonde, natuurlijke en echt evenwichtige hondenvoeding. De productlijn van Duck bestaat uit complete voedingen in de smaken kip, rundvlees en pens.

Energique
Energique is een producent van natuurlijke diepvriesvoedingen voor honden en katten. De hondenvoeding is geschikt voor een gezonde en fitte hond en op basis van rauw vlees gemaakt. Met deze voeding produceert de hond opvallend weinig ontlasting en ruikt de ontlasting bijna niet en is het gemakkelijk op te ruimen. De voeding is zeer makkelijk verteerbaar en hierdoor wordt het lichaam van de hond nauwelijks belast. De kattenvoeding is een complete maaltijd voor katten vanaf 10 weken. Energique staat voor; verse ingrediënten, handige porties, dichtbij de natuur en veilig rauw voeren.

Farm Food Fresh
Complete vers-vleesvoedingen voor alle honden van pup tot senior. Farm Food Fresh is op basis van puur rundvlees aangevuld met plantaardige olie, schapenvet, mineralen, organische vitamines en sporenelementen. De diepvriesvoedingen van Farm Food zijn glutenvrij, worden zeer goed geaccepteerd door honden en de verteerbaarheid is optimaal. Het gemak van verse diepvries voeding met de vertrouwde Farm Food kwaliteit.

Jarco (selectieve distributie)
De diepvriesworsten van Jarco zijn van hoogwaardige natuurlijke en gezonde voedingen, gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Met behoud van alle gezonde bacteriën ten behoeve van de darmflora, uitermate geschikt voor de hond met een gevoelige maag/darm. De productlijn bestaat uit 7 smaakvariaties en zijn verkrijgbaar in 250 en 600 gram. De diepvriesvoedingen zijn goed te combineren met de Jarco Classic persbrokken of andere vers vlees producten.

Prins
Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. TotalCare is in te zetten bij huis-, vacht-, en spijsverteringsklachten. De voedingslijn voor honden en katten bestaat uit vleesschijfjes die voor ongeveer 95% uit verse vlees ingrediënten bestaan. De hondenvoeding is samengesteld uit de beste kwaliteit vers rundvlees, lamvlees en kip, aangevuld met mais of rijst, groenten, oliën en vette, vitaminen en mineralen. De kattenvoeding bestaat uit ingrediënten zoals kip, rundvlees en schapenvlees met zalmolie, zonnebloemolie, bietjes en rijst.

Raw4Dogs
De complete vers vlees diepvriesvoedingen van Raw4Dogs zijn gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van onze honden. Raw4Dogs bevat alleen vlees, organen en botten van gezonde dieren die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Het gamma bestaat uit zes verschillende rauwe voedingen waarbij elke variant afzonderlijk compleet is. Raw4Dogs is geschikt voor honden van elk formaat en van elke leeftijd!

Renske
Renske’s Vers ingevroren maaltijden voor honden zijn 100% natuurlijk, graanvrij en bevatten zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze rauwe vleesmaaltijden zijn geproduceerd in een FCA gecertificeerde productielocatie. Door de hoge vers vleesgehaltes is deze lijn extra smakelijk, zeer licht verteerbaar en daardoor ook geschikt voor moeilijke eters. De maaltijden zijn verkrijgbaar in vijf smaken; verse kip en rund, verse eend en rund, verse lam, verse zalm en kalkoen en verse kalkoen, in verpakkingen van 600 gram.

Rodi Classic
Het Rodi diepvriesassortiment bestaat uit hamburgers voor honden met diverse smaken, ze worden gekenmerkt door het hoge vleespercentage en door de hoge mate van kwaliteit en smakelijkheid. De voedingen hebben acceptatie en verteerbaarheid, minder en compactere ontlasting, verbetert de algehele weerstand, zonder gluten/granen bereid, voorkomt tandplak op een natuurlijke manier, bevat natuurlijke pro-biotica en enzymen voor een gezonde darmflora.

2

januari 2019

Nieuw merk in het assortiment: Vanish
Er zijn 3 nieuwe producten van het merk Vanish toegevoegd aan het assortiment; Vanish Gold Carpet Power Powder, Vanish Pet Expert foam, Vanish Pet Expert Spray. Deze Vanish producten helpen bij het opfrissen, vuil en haren te verwijderen van het tapijt of vloerbedekking. De krachtige formule is ontwikkeld om vlekken en vuil van huisdieren te verwijderen. De diepe reinigingsactie helpt drie keer meer huisdierenhaar en geurtjes te verwijderen en vijf keer meer vuil dan bij stofzuigen. Verder is het product samengesteld om huisdieren te ontmoedigen om probleemgebieden opnieuw te markeren.