Op deze pagina vind u al het nieuws van dit jaar over het assortiment van Malanico, Petfood & supplies.

Bekijk hier het nieuws uit 2017                           Bekijk hier het nieuws uit 2016                                  Bekijk hier het nieuws uit 2015

3

januari 2018

ECOstyle Overgewicht kattenvoeding
In november 2017 introduceerde ECOstyle de 4 nieuwe soorten dieetvoeding voor de kat: Huid + Vacht, Blaasgeruis, Spieren + Gewrichten en Overgewicht.  Katten die te dik zijn vallen goed en verantwoord af met de variant Overgewicht, een natuurlijke diervoeding met unieke kruidenreceptuur. De voeding geeft een verzadigd gevoel, de kat ervaart geen honger. De variant Overgewicht is voor alle rassen, dierproefvrij en ook als blikvoeding verkrijgbaar. Voor een blijvend gezonde vrolijke kat!

2

januari 2018

Nieuw in het assortiment: Natural Fresh Meat
Met trots wordt Natural Fresh Meat in Nederland bij Malanico geïntroduceerd. Het assortiment van Natural Fresh Meat bevat droogvoer en houdbare worsten voor honden, met alleen écht vers vlees of vis. Door het gebruik van alleen vers vlees is de acceptatie van het product erg goed. Het droogvoer en de worsten zijn geschikt voor alle honden van 2 tot 100kg. De Natural Fresh Meat hondenworst is een volwaardige voeding en verkrijgbaar in verschillende smaakvariaties. De worst is lang houdbaar en biedt een uitstekend alternatief voor vers vlees uit de diepvries of als afwisseling bij alle soorten droogvoer. Bekijk hier een overzicht van het nieuwe assortiment.