Bedrijfsinformatie Malanico
Wij zijn een grote distributeur die meerdere distributiemodellen aanbiedt. Vanuit het moderne geautomatiseerde warehouse in Nieuwleusen verzorgen wij de distributie naar retail in de Benelux. Daarnaast bieden wij diensten aan op het gebied van dropshipment, crossdocking, fulfilment, en combinatieleveringen van food en non-food.

Malanico blinkt uit als grootste onafhankelijke distributeur van diervoeding en benodigdheden voor huisdieren in Nederland en België. Wij leveren aan ketenorganisaties, webshops, dierenspeciaalzaken, tuincentra, doe-het-zelf zaken en overige bedrijven uit de branche voor bijna alle huisdieren een compleet assortiment diervoeding, apotheekproducten en overige benodigdheden. Het assortiment wat wij onze klanten bieden is breed en diep met meer dan 6.000 artikelen van diverse merken.

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring en in al deze jaren gegroeid tot een grote internationale en professionele speler op de markt. Onze opgebouwde vakkennis delen wij graag met onze klanten, zodat wij een partner in distributie kunnen zijn! Bij alles wat wij doen staan onze klanten centraal en maken wij verwachtingen waar! Al met al een supergaaf bedrijf om als stagiair je kennis te verbreden.

Opdracht
We zouden samen tot een leuke opdracht kunnen komen, denk hier bij aan; klanttevredenheidsonderzoek, imago onderzoek, marketingplan, vindbaarheid in Google, marketingcommunicatieplan, bedenken en uitvoeren marketingcampagnes of een marketing/sales plan. Zoals je leest zijn er genoeg mogelijkheden en komen we absoluut tot een opdracht die bij jou en ons past!

Meewerk werkzaamheden
De meewerk werkzaamheden op de afdeling Marketing & Assortiment zullen uit verschillende activiteiten bestaan. Van het A/B testen en analyseren van email campagnes, Social Media content schrijven, Google Analytics analyses, website optimalisatie, beursorganisatie tot aan Linkbuilding zullen in je stage naar voren komen.

Profiel
Wij zijn op zoek naar;
– Een enthousiaste HBO Commerciële Economie/Communicatie student
– Fulltime beschikbaar voor de periode van 20 weken (tweede helft 2019)
– Hoog verantwoordelijkheidsgevoel, gedreven en ondernemend
– Competenties die belangrijk zijn; analytisch, klantgericht, resultaatgericht, betrouwbaar, leergierig, commercieel en communicatief vaardig
– Passie voor online marketing!

Aanbod
– Met deze opdracht gaan wij uit van een win-win situatie; voor een stagiair betekent het hard werken maar ook veel leren in een groeiende organisatie
– Een goede begeleiding van de collega’s van de afdeling Marketing & Assortiment
– Een stagevergoeding van netto €300,- per maand

Heb je interesse in deze stage of weet je een geschikte kandidaat, mail dan naar marketing@malanico.nl t.a.v. Paula Alfring, Marketing en Communicatie Specialist.

Logo Malanico